Vælg den mest sikre trampolin

Før du køber en trampolin, er den første ting at tænke på, om det er sikkert. Sikkerhed er mere end forebyggelse af ulykker. Du skal også overveje sikkerheden for brugerne af trampolinen. Det er ligegyldigt, hvor stor en trampolin kan være, det er stadig usikkert for både børn og voksne, hvis der ikke er sikkerhedsretningslinjer og regler. Hvis du ønsker at købe en trampolin til dine børn, skal du sørge for, at det er sikkert. Her er nogle ting at overveje, når de læser en trampolin test.

Størrelse og form: Før du køber en trampolin, skal du sikre dig, at størrelsen og formen på din trampolin er passende til at hoppe. De bedste trampoliner for sikkerhed er dem, der passer komfortabelt til jorden og har sikkerhedspolstring i kanterne. Selvom det er sjovt at hoppe, kan det være farligt, hvis du ikke er bekendt med trampolinpuden. For at sikre sikkerheden skal fjedrene og puderne samles korrekt. Det ville være vidunderligt, hvis fjedre og puder kunne være lavet af hård plast for at sikre, at de ikke kommer fra hinanden og skade nogen.

Sikkerhedsfunktioner: Har du brug for at se på eventuelle sikkerhedsfunktioner, der følger med din trampolin? Se efter sikkerhedsfunktioner, hvis der er. Disse er de mest almindelige områder, at folk er såret, når du bruger deres trampolin. Brækkede knogler er en af de mest almindelige skader folk lider på deres trampolin. Brækkede knogler kan undgås, hvis du lærer at hoppe sikkert og bruge de sikreste trampolin puder. For knogler, der er særligt hårde, har nogle måtter pauser.

Sikkerhedspolstring: Leveres polstring med din måtte, eller skal du købe den separat? Måtter med pauser er generelt sikrere end måtter uden dem. Dette skyldes, at du ikke behøver at placere polstring selv, som mange mennesker mener er nødvendigt for at holde deres trampolin sikker. Det er ikke altid sandt. For at undgå ulykker skal du sikre dig, at den polstring, du køber, er lille og let aftagelig.

Voksenopsyn: Er sikkerhedsindhegninger og voksenovervågning virkelig nødvendige? Det virker indlysende, men det kan nogle gange være svært. Nogle gange kan du tillade en anden at hoppe på din trampolin – især hvis du ikke fører ordentligt tilsyn med dem. En clevr eller lodret springramme er de bedste muligheder for at sikre, at din trampolin er sikker. Sikkerhed er sikret ved at hoppe ud fra en ramme eller clevr. Det er sværere at få nogen så højt ud. Det er også meget sværere for skadelidte at klatre på din trampolin og begynde at hoppe op og tilbage!

Brækkede knogler og forstuvninger – Hvad har brækkede knogler og forstuvede muskler til fælles? Begge kræver, at du være forsigtig, mens du bruger din trampolin. Du skal være forsigtig ikke kun om, hvad du gør, men også om, hvad du ikke gør. Det ville være svært at rede gjorden ud af rammen, hvis du bliver fanget. Det ville være sikrere at placere et sikkerhedsnet på rammen for dine børn.