Japansk dragon tattoo betydninger

Den japanske dragen er en af de mest populære mytologiske skabninger plukket til rentegning og en klassisk valg for en tatovering design. Det er normalt afbildet som en vingeløse, stærkt skaleret slange-lignende væsen med små jeg ben og en hornede eller gevir kamel hoved, og er forbundet med havet, skyerne og himlen. Japanske drager tendens til at være meget mere slank og flyve mindre hyppigt end det kinesiske modstykke. Pust af den japanske Dragon ændres til skyerne, kommer regn eller brand. Det er i stand til at udvide eller kontrakt sin krop, og det har desuden magt transformation og usynlighed. Dette er blot en generel beskrivelse og gælder ikke for alle japanske drager, hvoraf nogle har hoveder så ekstraordinær ens, de ikke kan sammenlignes med noget i dyreriget.

Ifølge de fleste kilder, er den japanske dragen nært beslægtet med de kinesiske modparter, med den undtagelse, at den japanske dragon har kun tre kløer, mens der i Celestial Kongerige (Kina) har fem.

Tattoo kunstnere har taget kunsten at japanske dragen til fantastiske nye niveauer. Uanset om du ønsker en fuld back design eller en halv ærme design, vil du finde en utrolig galleri af fantastiske designs at vælge imellem. De kan være i farve eller sort & hvid. Dragen tatovering kan vises med havet bølge eller skyer eller perler. Hvis dragon claw besidder en enorm magiske pearl, som har beføjelse til at formere sig, hvad det rører, “pearl” symboliseret mest dyrebare skat: visdom. Ancient Dragon lore og illustrationer har inspireret mange af os til at vælge en dragon tattoo, fordi dette design repræsenterer, hvordan vi føler om os–styrke, visdom og frihed…

De populære placeringer for farvende japanske dragen tatoveringer.

Japansk dragen tatoveringer kan ombrydes omkring kroppen og fladere konturerne af kroppen, fuld krop og fuld back dragen tatoveringer er ganske almindelige, og det mest populære sted er halv-ærmet, kroppen af dragon wrap omkring overarmen og dragen hovedet udvide ud u pper front, lige over hjertet. På grund af den lange form af dragen egnet den også til håndskrift på arme og ben.

Hvor kan man finde perfekte japanske dragon tattoo design for Inking?

Efter alt, er få en awesome japanske dragon tattoo, der perfekt flyder med din krop hvad der gør du føler stolt. Har jeg ret? Der er mange gode grunde til at få en awesome japanske tatovering og der er mange måder at skrue det op. Det mest vigtige ting at finde en perfekt japanske tatovering er at tage din tid, browsing gennem talrige tatovering samlinger, før man slår sig en for håndskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.