7 tegning Tips for begyndere

Et barns første skrible er noget, som den forsøger at udtrykke hvis du giver en blyant i hånden. Tegning er forholdsvis ligetil og en let dygtighed og er noget, som du kan have rigtig sjovt. Det er også forholdsvis ikke meget dyrt hobby og kan starte med papir og en blyant. Det kan gå indtil erhverve dyre pen og tablet-pc’er – en computerhardware, som du kan trække på din computer. Det er meget dyrt; men præcisionen for perfektion er meget høj.

I modsætning til tidligere dage er at få oplysninger om affattelse og tegning meget nem og billig. Du kan søge oplysninger på Google og få forskellige websteder, som lære tegning. Også er i dag denne kunstart vellidt af mange unge mennesker. Ligesom alle andre kunstarter, med konstant og systematisk praksis kan man blive en stor kunstner.

Anført nedenfor er nogle tegning tips, som kan hjælpe nogen forbedre deres færdigheder og blive en kunstner. Læsning og øve disse i din daglige rutine vil forbedre dine evner.

1. Hvis du tegner, og du er højrehåndet person sikre, at lyset fra din venstre side. Dette vil forhindre din hånd skygge falder på dit papir.

2. første trin, når du praksis tegning – du bør praksis tegning linje, lineær, buet linje, intim linjer, og din hånd skal adlyde kommandoen over dine tanker og visioner. Du bør kontrollere din hånd og du bør kunne bringe ud af, hvad du ønsker.

3. du bør yderligere udvikle tegne cirkler, oval figurer, krydsende linjer og fed og tykke streger. Ligesom hvordan et barn udvikler sig fra kravlende fase at gå trin, bør din kunst også udvikle trin for trin.

4. disse linjer og kurver er ligesom søjler til en bygning. Instituttet bør være stærk nok til at have en god bygning; ligeledes vil disse indledende små linjer og kurver gå en lang vej i din karriere. Du bør også begynde at kontrollere stress på din blyant. Du bør kunne bringe den korrekte mørket og tykkelse i linjerne hvad du tegner.

5. i første omgang du vil ikke være i stand til at tegne en cirkel eller en oval form korrekt, ikke desto mindre må ikke blive modløs. Du bør praksis og praksis, indtil du får perfektion. Du bør også holde alle dine tegninger omhyggeligt fra start at vide, hvordan du bliver bedre. Du kunne også dato dine skitser og bevare det for fremtiden.

6. du bør koncentrere sig i det område, hvor du føler du er svag. Hvis du ikke er i stand til at skyggelægge ordentligt så lære mere for at gøre dette. Du kan afprøve din egen stil med skygge. Bygge din egen individualitet, aldrig kopiere fra en anden kunstner.

7. sidst men ikke mindst, bruge materialer af god kvalitet. 4b og 6B blyanter og godt diagram papir eller note bog med papir af god kvalitet bør være tilstrækkeligt til at starte med. Kvaliteten absolut spørgsmål derfor aldrig kompromis på kvalitet.

Hvis du er en person, der er interesseret i at lære at tegne du vil være interesseret i at kontrollere disse gratis Tegning Tutorials og også kan søge efter tutorials fra tegning søgemaskine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.